Stichting Beheer Wetenschappelijk Centrum Watergraafsmeer

Amsterdam Science Park

 

Dit is een nieuwe pagina.Op het WCW-terrein zijn recent 3 laadpunten voor elektrische voertuigen gerealiseerd. Medewerkers en bezoekers van organisaties op het WCW-terrein kunnen hier gebruik van maken.


Locatie laadpalen

De laadpunten zijn geplaatst bij P1A en P1T (zie rode cirkels hieronder): 


Instructie voor de laadpaal 

Elke laadpaal heeft één of twee laadpunten. Bij elk laadpunt is zichtbaar of de laadpaal beschikbaar is om te kunnen laden. Dit is zichtbaar middels een groene led indicator. Bij elke andere kleur is de laadpaal niet beschikbaar.

Bij een groene led indicator kun je de auto aansluiten op de laadpaal. Vervolgens bied je de laadpas aan bij de laadpaal. De meeste laadpassen zijn geschikt voor dit systeem. Bij de start verandert de groene led indicator in de kleur blauw. Als de auto volledig is geladen, verandert de kleur blauw in de kleur groen. Is de auto volledig geladen? Zorg er dan voor dat de auto ergens anders wordt geparkeerd om de plek vrij te maken voor andere gebruikers.


Vastgesteld tarief

Het tarief is €0,28 / kWh. Dit wordt afgerekend via de laadpas van de gebruiker.


Wat te doen bij een probleem 

Controleer eerst of de auto op de juiste manier is aangesloten en of de pas is aangeboden aan de laadpaal. Is de indicator rood? Dit betekent dat er een storing is. Neem contact op met de storingsdienst via het telefoonnummer op de laadpaal. 


Meer informatie

Heb je vragen of opmerkingen over de gerealiseerde laadpalen op het WCW-terrein? Neem gerust contact op met Parkmanagement, info@wcw.nl.