Stichting Beheer Wetenschappelijk Centrum Watergraafsmeer

Amsterdam Science Park

 

RESTAURANT PYTHAGORAS

Goed, gezond en lekker eten op het Amsterdam Science Park!

Vanwege de strenge maatregelen vanuit de overheid om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, is het restaurant wel geopend maar alleen om een maaltijd af te halen. Per 7 juni is er ook beperkt gelegenheid om te zitten. 

Aan het begin van het buffet zijn disposables beschikbaar en kan je je lunch meenemen naar elders. Je kan natuurlijk ook een eigen herbruikbare lunchbox of tas gebruiken. Om te voorkomen dat het te druk wordt in het restaurant verzoeken wij je zoveel mogelijk onderstaande tijdvensters aan te houden.

Sinds 01-01-2021 is contant afrekenen niet meer mogelijk en is afrekenen alleen nog mogelijk m.b.v. een pinpas.

Tijdvensters:

Nikhef

11.45 - 12.15 uur

CWI

12.15 - 12.45 uur

Overig

12.45 - 13.15 uur

Looproute (strikt eenrichtingsverkeer):

  • Toegang tot het restaurant is voor iedereen van buiten het CWI via de hoofdingang van CWI.
  • CWI-medewerkers komen naar het restaurant via het centrale trappenhuis.
  • Zodra men het restaurant heeft verlaten langs de afwasband/spoelkeuken gaat men linksaf door de gang weer terug. De medewerkers van Nikhef lopen rechtdoor naar Nikhef. De overige lunchgasten pakken na 10 meter de trap aan de rechterhand naar CWI (2 en 3 hoog) of naar buiten via de uitgang bij de zalen (ook CWI-ers voor begane grond en 1 hoog). De routing wordt zoveel mogelijk gemarkeerd. Gaarne voldoende afstand tot elkaar betrachten. 


Heeft u vragen, opmerkingen, tips of ideeën? Het hospitality team hoort graag van u! U kunt hen bereiken door telefonisch contact op te nemen via 020-5926012 of per mail via restaurant@wcw.nl . Of loop even langs! Het team is dagelijks aanwezig van 7.30 tot 15.00uur.