Stichting Beheer Wetenschappelijk Centrum

Amsterdam Science Park

 

RESTAURANT PYTHAGORAS

Goed, gezond en lekker eten op het Amsterdam Science Park!

Sinds 27 februari 2017 verzorgt VITAM de catering in het bedrijfsrestaurant Pythagoras van de Stichting Beheer WCW en in de zalen van het Amsterdam Science Park Congress Centre. Het bedrijfsrestaurant is een plek waar ontspannen, ontmoeten en goed eten bij elkaar komen. Het restaurant is daarmee een uitnodigende ruimte, waar medewerkers in iedere functie en van iedere nationaliteit zich welkom voelen! U kunt in het restaurant betalen met pin of creditcard.

Het hospitality team heeft veel aandacht voor een gezond assortiment in het restaurant: zij staan voor goed, gezond en vooral lekker eten. In het restaurant wordt écht gekookt, in het zicht, waarbij gebruik gemaakt wordt van verse producten uit het seizoen. U vindt in het restaurant geen vaste, repeterende menu’s, maar een dagelijks wisselend assortiment dat is afgestemd op de wensen van alle gebruikers. Maatwerk dus, wat goed past bij de dynamische en internationale omgeving van het Amsterdam Science Park!

Daarnaast verzorgt het hospitality team dagelijks aanvullende services, zoals vergaderlunches en recepties. Binnenkort vindt u hier ter inspiratie de banqueting map. Maar maatwerk is natuurlijk ook mogelijk! De hospitality manager maakt voor u graag een voorstel op maat.

Heeft u vragen, opmerkingen, tips of ideeën? Het hospitality team hoort graag van u! U kunt hen bereiken door telefonisch contact op te nemen via 020-5926012, per mail via restaurant@wcw.nl of loop even langs! Het team is dagelijks aanwezig van 7.30 tot 15.00uur.

Openingstijden

Lunch in restaurant                  11.45 – 13.45 uur (maandag t/m vrijdag)

Vergadervoorzieningen           08.30 – 16.00 uur (maandag t/m vrijdag)

Congresvoorzieningen            op aanvraag

Voorgedekte lunches              op aanvraag

Lunch buffetten                        op aanvraag

Recepties / jubilea                   op aanvraag

Overige activiteiten                  op aanvraag